Debentechniek

Constructie afdeling.

Deben Techniek is ervaren in het vervaardigen van de meest uiteenlopende constructies, van heel erg klein met minimale toleranties tot extreem groot.  Deben Techniek is uw logische keuze als het gaat om uw constructiewerk, trappen en leuningwerk en noem maar op.

Deben Techniek staat garant voor kwaliteit en vakmanschap, dit wordt bevestigd door de vele projecten die wij succesvol hebben afgerond.

Daarnaast hebben we een aparte afdeling speciaal gereserveerd voor RVS en aluminium.

 

Onze constructie afdeling is geschikt voor het vervaardigen van grote constructies, compleet met 3 stuks kranen met een gezamelijk hefvermogen van 21 ton en een hal waarin tot wel 60 meter lange constructies kunnen worden samengesteld.

Deben Techniek produceert de meest uiteenlopende producten, van Grote constructies bestemd voor de infra structuur en industrie, tot trappen, machines en machine onderdelen.

 
  In samenwerking met onze afdeling verspanen produceert Deben Techniek machines en machine onderdelen, zowel naar eigen ontwerp alsmede op aanvraag en ontwerp van de klant.

 Deben Techniek heeft ruime ervaring in het werken met bijzondere materialen zoals RVS, aluminium, messing en cortenstaal voor insdustriële toepassingen, design en kunst.

 
     

 

 

Copyright© Debentechniek - Alle rechten voorbehouden